Kapper Koen Centrum gesloten

De maatregelen omtrent het Coronavirus Covid-19 treffen veel ondernemers op een harde en moeilijke manier, zo ook ons. Helaas hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen om onze vestiging van Kapper Koen in het centrum te moeten sluiten. Gezien de impact van de maatregelen is het helaas niet langer mogelijk om beide vestigingen van Kapper Koen open te houden.

De vestiging van Kapper Koen in Daalmeer zal, zodra de maatregelen van de overheid het weer toelaten, voor u de deuren openen. Het gehele kappersteam van Kapper Koen staat in deze vestiging voor ieder van u klaar; Koen, Lavinnia, Lieke en Chantal kunnen niet wachten om uw haar weer te stylen zoals u dat van ons gewend bent! Houd dan ook onze website en socials in de gaten, zodat u een plek kunt reserveren in een van onze stoelen.

Savannah heeft besloten om haar carrière een andere wending te geven en heeft een mooie nieuwe uitdaging gevonden. Wij van Kapper Koen zullen haar enorm missen en wensen haar alle succes en plezier in de toekomst. Ook Rachel zal niet langer werkzaam zijn bij Kapper Koen. We zullen Rachel ook enorm gaan missen. En wensen haar ook veel succes de komende tijd met wat zij gaat doen.

Vanwege de lockdown moeten wij helaas nog dicht blijven. Wij vinden het uiteraard zeer jammer dat we nog langer moeten wachten tot wij uw haar weer kunnen knippen. Vanaf dat we weer open mogen is het weer mogelijk om zelf online uw afspraak in te plannen.

Wij hopen u snel van uw Corona-coupe af te mogen helpen in onze vestiging Daalmeer! De koffie staat in ieder geval klaar.

Tot snel in Daalmeer.